torsdag 14 januari 2010

Jag behöver era åsikter...

Jag behöver era åsikter om denna vagnen..
Vi ska ju ha 3hjuling framöver..alltså inte än...
å funderar starkt på denna.
Det står mellan denna-
*quinny speedi sx 11kg
*urban jungle one three hill 9.5kg
*quinny freestyle 15kg
BEHÖVER VERKLIGEN TIPS OCH RÅD....

6 kommentarer:

  1. Lätt Urban jungle om det är den jag tänker på! :) Svina snygg, fast de var den på bilden också men aa. Hade själv tänkt en urban jungle, då vår inte alls kommer vara praktisk på sommaren och vår, men bli nog en sulky & sen hellre syskonvagn!

    SvaraRadera
  2. UJ e riktigt nice i alla modeller men kostar ca 5-7 tusen ny å 3000 ca begagnad

    denna kan vi få för 1000kr plus frakt så frågan e va man ska göra... får man denna för tusen e den ju värd å köpa... den vi har ny e riktigt go men jobbig i detta väglaget... vill ha 3hjuling ist för sulky med tanke på min rygg å alla lyft d blir dem väger ju mer å mer:P... syskonvagn??? planerar ni fler?

    SvaraRadera
  3. Vad tvekar du på? En vagn för 1000 är ju ingenting typ. Våran suger i detta väder, vill inte veta hur de blir när man ska till strand osv. Yeah!

    Kolla här!
    http://www.blocket.se/halland/Urban_Jungle_barnvagn_25489961.htm?ca=20&w=1
    SNYGG!

    SvaraRadera
  4. låg länge å funderade på för å nackdelar mellan denna å en emmaljunga cangaroo.. denna vann pga vi vill ha en 3hjuling ist för sulky å på cangaroo är bågen fast å när dem e 90-100cm blir dem för långa å där kan du ej reglera fot stödet.. på denna är det ej båge men går att köpa till å du kan reglera fotstöd men väger 1.2kg mer... så denna blir det nog å ångrar vi oss finns ju blocket hehe

    SvaraRadera
  5. den du länkade kolla jag på men det e nog 00-02a för du kan ej höja/sänka handtaget m andra ord e jag för kort å mikael för lång:P men vince faster har en uj hon e såååå nöjd hon e för lång så hon har oxå d som sulky alternativ..

    SvaraRadera
  6. Då har du 3 vagnar snart? kanske vill bli av med en då? hahaha
    Tycker du om den och har råd så köp den.. men förköp dig inte =P har ju redan två super fina!

    SvaraRadera