fredag 1 januari 2010

2010

Ja nyårskvällen va lugn på alla vis förutom när ung j*vlarna sprängde vår brevlåda å inte nog med det så vaknade Alvin av det också.
Vi gick och la oss strax efter 12 slaget trötta som få. När Alvin vaknade vid 4a och ville ha mat så hörde jag att han va sur, ja det va ju inte så konstigt när han snurrat på sig under täcket så han låg med fötterna på kudden:=) Nästa gång han vakna kollade jag inte på klockan utan bara gav han mat å efter såg jag den redan var 8a men han somnade om till 10 hur skönt som helst.
Sitter å funderar på att köpa nytt baby gym till Alvin.. Antingen ett bamse med sittring eller ett annat från babyproffsen som e en elefant..han fick den leksaken i dop present..ja vi får väl se. Han e ju måttligt road av det vi har nu beige vitt från gekås. så risken e ju att vi köper nåt som inte blir användt eller så blir det tvärtom. Kanske borde köpa på blocket. men inget av dem fanns där,mest mumin,tummen,laban och dem är ju inte så jätte färglada heller. ja vi får väl se hur det blir

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar