lördag 2 januari 2010

Investering..


Dagen började med att syster och stina kika in vid 10 å vid 11 kom Vincent hit. Vid ett tiden började Mikael bli rastlös så han fråga sin mamma om hon ville köra ner till fynda för vi skulle kolla efter baby gym till Alvin å det ville hon. Vincent ville helt plötsligt inte med så vi lämnade han i hunnestad på vägen ner. Vi köpte babygymmet på bilden och Alvins farmor bidrog med en slant så han fick Dr Browns nappflaskor.. Vi åkte med hem till Svärmor på lite fika och Alvin fick prova det nya gymmet.. Mitt i prick han blev så himla glad över dessa roliga färger. Och flaskorna är ju guds gåva till oss med barn som gärna äter för snabbt och sväljer 1000000kilo luft.

Nu har vi vart hemma en stund och Alvin gymmar för fullt och kämpar för kung och fosterland för att vända sig från rygg till mage:=) Med andra ord va det väl värt pengarna att lägga ut på ett roligt baby gym..
Det är starkare i färgerna n vad man ser på bilden.. snabeln går att rulla ut,öronen prasslar,pip,skallra leksak mm.
och dessutom 170kr billigare än tummen,laban,mumin som jag också kollat på men tycker inte färgerna är så roliga på dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar